Autorijschool Heleen Jochems geeft rijles in de volgende gemeenten:
 
  • Zundert (Achtmaal,Wernhout,Rijsbergen, Schijf, Zundert, Klein zundert,)
     
Woon je in deze regio maar wil je opgehaald worden op school in breda voor een rijles, of worden afgezet na een rijles. Dit is wel mogelijk. 

Vraag mij gerust naar de mogelijkheden!

 
 
Waarom je zou kiezen voor Autorijschool Heleen Jochems!
 
  • Je hebt altijd een vaste rij-instructrice!
  • Ook lesmogelijkheden in de avond-uren en op Zaterdag
  • Wij zijn een BOVAG rijschool! Meer informatie klik dan hier
  • We maken gebruik van de RIS Methode. Meer informatie vind je hier


De rijschool machtigen

Wil je rijexamen doen? Dan moet je eerst je rijschool machtigen. Ik kan dan het praktijkexamen voor jou reserveren bij het CBR. Zodra je dat hebt gedaan, krijg je een e-mail met een bevestiging van de machtiging. Je machtigt je rijschool via Mijn CBR. Zorg ervoor dat je het juiste CBR-rijschoolnummer hebt. Dat vind je op het formulier die je van mij hebt gekregen. Je logt in jet je DigiD. 
Geen DigiD?
Vraag dan je DigiD aan op https://digid.nl/aanvragen 
Gezondheidsverklaring

Heb ik een gezondheidsverklaring nodig voor mij rijbewijs?

Je moet lichamelijk en geestelijk gezond genoeg zijn om veilig auto te rijden. Daarom moet je een gezondheidsverklaring naar het CBR sturen.

Wanneer moet ik deze invullen?
Het beste is om deze in te vullen vóór je met lessen begint. Soms moet je naar een medisch specialist en/of een rijtest doen bij het CBR. Dit kost extra tijd. Het is op dit moment erg druk bij de medische beoordelingen van het CBR. 

Waarom moet je een gezondheidsverklaring invullen?
Zodat het CBR kan beoordelen of je gezond genoeg bent om je rijbewijs te halen. Op de gezondheidsverklaring staan vragen over je gezondheid, die moet je eerlijk invullen. Als bestuurder ben je namelijk verantwoordelijk voor je eigen veiligheid en ook voor die van anderen. 

Hoe vul je een gezondheidsverklaring in?
Om een gezondheidsverklaring in te sturen via mijn CBR, heb je jou DigiD met sms code nodig. Vul je Gezondheidsverklaring naar waarheid in. Zo voorkom je dat je na je examen alsnog naar een medisch onderzoek moet. 

Kijk voor meer informatie over de gezondheidsverklaring en veelvoorkomende gezondheidssituaties op de website van het CBR.